Griekenland                                                  

Click for Heraklion, Greece Forecast

Rhodos 1997

 

De eerste duik van mij was in Rhodos. We waren met een groep van 24 beginners. We vertrokken uit de haven van Rhodos en voeren richting Kalithea. Deze baai was zeer ondiep en zeer geschikt voor de eerste kennismaking met het duiken. Eenmaal aangekomen meerden we af aan een platform, die speciaal gemaakt was om beginners zoals mij wel heel safe het water in te krijgen.

                          

                        Kalithea strand                                     Kalithea met de waterhoppers

Aan boord hadden wij onze instrukties voor beginners al gehad. eenmaal aangekomen moesten we onze pakken aantrekken en loodgordel omhangen. Het ging in een mooi rustig tempo en ik liet alles over me heen komen. We konden plaats nemen op het platform en zaten toen met de benen in het water terwijl onze BCD werd omgehangen. We werden een voor een naar beneden geloodst. De groep bestond uit 6 man en er waren 3 begeleiders. Dat gaf wel een safe gevoel. daarna zij we in kalithea rond gaan zwemmen op een diepte van ongeveer 3 meter. Het was een hele ervaring.   

Kalithea is een mooie baai waar je heel goed duiken en snorkelen kunt. Een andere baai waar het goed vertoeven is, is Anthony Queen bay. Deze baai is wat rustiger maar niet minder mooi.

   

                 Martin in Kalithea

Ik heb in Rhodos gedoken met de Water Hoppers.

 

        

Waterhoppers Scuba Diving in Greece
Email
info@waterhoppers.com
Telephone +30 241 38146     

www.waterhoppers.com